Hus Eller Sted – Som Betyder Mest?

I, the copyright holder of this work, hereby publish it under the following license:

Levere bilen og Chan vil bede Chase at tjekke hans Limo Virksomhed, som ser ud til at have en alarm, mere information her der går i kludder. Hop i limo og hastighed langs waypoint punkt. Besøg på indersiden af Limo Virksomhed, er temmelig kort, som en tyv buster ud af Virksomheden og gør det til hustagene. På triste dage, et af de bedste steder, du kan besøge for familie-aktiviteter Yorkshire er Xscape. Dette giver dig mulighed for at eksperimentere med en bred vifte af svampe for at se, hvilke af dem du kan lide smagen af de bedste (hjemmedyrkede svampe smager meget bedre og lidt anderledes end butikken købte svampe) og hvilke af dem bliver bedre for dig. Anakin ‘ s bedste trampolin har en patenteret kabinet, der arbejder for at eliminere huller, knivspids point, og åbninger til børn i alle størrelser og aldre.

One up, one down Der er trampoliner og så er der Springfree pladsen smart trampolin uden fjedre. Få et referat fra den nærliggende tryllekunstner til at få musikken i gang, så rillen ud på pladespilleren ‘ s mini-spil for at lokke væk en af vagterne. De større ZIP-not bind (25% større end konventionelle riller) kanaler de mest snavs muligt ud af rillen på indvirkning til at forbedre kontakt og maksimere spin. Holde sig til den lige og smalle, så meget som muligt for at undgå kollisioner – det kan ikke tage for mange hits. Det eneste vanskelige del er lige ved udgangen, hvor du er nødt til at tage et hårdt drej til venstre for at komme til waypoint. Han ønsker mad. Bash op i røde mursten, som klager over, kok, nær swimmingpoolen, for at samle en grill, så tjek den rigtige side af poolen for madboder.

Den første bod er en kasse af kyllinger, du kan levere til kokken for at lokke den anden vagt. I løbet af det første, du bare nødt til at komme til at Blackwell-Tårnet i tre minutter. Næsten, sagde jeg. Lige som du forsøger at gøre noget for første gang dit første kit vil være den vanskeligste. Du bare lære. Læring tager tid, og du kan begå fejl eller problemer kan opstå. High-speed udøvelse tid! Følg Bucky på tværs af havnen og hjørnet ham, når han rammer parken på den anden side. Hvis du fange ham i parken, vil du sandsynligvis også stedet, en anden Super Bygge spot på tværs af gaden for en Call-in Punkt.

Og du vil finde en Super Bygge en Call-in Punkt langs vejen. At følge dem til den side af bygningen, og klatre tegnet til at give chase. Det gjort, kapitel vil ende, vil du være i stand til at deltage i jagten igen, når du har lyst. Alt dette info kan gøre det synes som om det er virkelig svært at dyrke dine egne svampe, godt det ikke. Det er næsten lige så let som at Købe Kit – Tilsæt Vand -Ur Svampe Dyrke – og Spise. Det meste af denne artikel er om dyrkning af svampe med en købt indendørs mushroom kit, men der er oplysninger om dyrkning af svampe udendørs såvel. Mens der er en masse af oplysninger, der under den er nem information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.